ons, 2014-04-30 10:40 -- admin
Fråga: 
Hej, Jag har vart allmänt en tung rökare. Innan den 11 april så hade jag rökt varje dag i ett år. Jag torskade den 11 april och höll mig borta från att röka tills den 20 april för, ni vet 420 Jag har inte tränat mycket på sistone för att jag är lat. Mina föräldrar fick veta att polisen hade misstänkt mig och de vill skicka mig till minimaria på måndag för ett pissprov. Det enda jag har gjort är att dricka vatten och blanda i c-vitamin brustabletter. Tror ni jag kommer klara mig och om inte hur ska jag klara mig på ett diskret sätt utan att föräldrarna fattar att jag försöker få ut det från systemet? Tack för alla svar
Svar: 

Hej. Det finns inget helt säkert sätt att fuska med urinprover. Rutiner och teknik för prover ser olika ut på olika ställen och ändras regelbundet för att förhindra att man ska kunna manipulera det.

När personer kommer till oss så har det ibland blivit ett eget problem om man har ljugit mycket om sin drog eller alkoholkonsumtion. Familjen eller andra viktiga personer litar inte längre på något man säger eftersom man har ljugit så många gånger tidigare. Att lämna ett urinprov är en möjlighet för dig att visa att du inte har använt droger. Om du har rökt cannabis så är det ända säkra sättet att inte lämna provet. Fundera på om det inte är bättre att också berätta att du har använt. Även om det kan medföra vissa negativa konsekvenser nu, så kommer det göra att din föräldrar och familj vet att du är ärlig, även när det är svårt att vara det. På lite längre sikt kommer du att vinna på det.