sön, 2015-01-11 15:38 -- agnetaelisabet
Fråga: 
Hej! Jag är 15år och går till mini Maria och lämnar urinprover eftersom att jag har rökt cannabis regelbundet lite mer än ett halv år. Men nu har jag fått planer på att röka igen efter jag har gått klart på mini Maria (men dock inte lika ofta, kanske en helg i månaden). För jag mår så dåligt efter jag har slutat med cannabis. Jag deppar bara och har svåra sömnproblem! Ska jag gå efter mitt hjärta/tankar? Eller ska jag skita i de fullständigt? Jag får till och med planer om bli rappare för att jag ska tjäna pengar och kunna röka lika mycket som wiz Khalifa osv. Är Jag dum i huvudet? eller är jag en sån som behöver cannabis?
Svar: 

Hej! Du är varken dum i huvudet eller en sån som behöver cannabis. Hjärnan är inte gjord för att använda cannabis då det flyttar undan kroppens egna cannabinoider och hindrar dem från att hjälpa oss.
Det är dock jätteviktigt att du berättar vad du känner att cannabis hjälper dig med för att du ska få rätt hjälp och stöd i att fortsätta vara cannabisfri och orka vara det!
Lycka till!